Tisdag i efterhand

Det blev inte så mycket bloggat igår, tiden var knapp. Ulla-Li och Rookien tog en extra tur till rödingsjön på morgonen eftersom vi fortfarande hade tillgång till båtarna men tyvärr blev det inget denna gång. Vi tog en tripp upp på fäbodarna och hälsade på fjällkalvarna (supersöta) och getterna med killingar. Den översociala bruna lilla kalven heter "hjärta"
och bufflade och ville dia våra händer. den knöt upp Merjas skosnören och började tugga på dem. Den stora vita bocken heter Pontus och alla getter kom när drängen Anders ropade på dem. Utsikten från fäbovallen var helt enorm och man såg de norska fjällen. Vi gjorde även ett besök vid ett vattenfall "Rengsfallet". Jättevackert.
Rookien hade sin sisata kväll med oss och vi åt en trevlig middag tillsammans.
Ett stort oväder drog snabbt in över Valsjöbyn med åska , blixtar och spöregn och kvällens fiske kändes avlägset.
Efter några timmar blev det uppehåll (ca 21.00) och Åsa och Merja drog till Gunnarvattsån för att testa flugfiske i strömmande vatten och kom hem vid ett tiden efter en underbar tur men fångst på10-12 öringar var + en massa drillningar där de tyvärr inte fastnade. Skitkul förutom knotten som var hemska och många.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0